Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Να σε ρωτήσω....

.....αν σου έλεγαν πως μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε μια ταινία, ποια θα ήταν αυτή;

6 σχόλια:

  1. Μάλλον σε κάτι τύπο Inception θα ήταν. Παρόλο που ομολογώ ότι η "ταινία" της ζωής έχει μεγαλύτερη φαντασία και δεν χρειάζεται καν να αποστηθίσω το σενάριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως σε μια κωμωδία προκειμένου να κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να χαμογελούν.... γιατί είναι τόσο ωραίο να βλέπεις τους άλλους γύρω σου να χαμογελούν, πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις μέρες μας καταλληλότερη ταινία θα ήταν μάλλον ένα κοινωνικό δράμα ή ένα θριλερ ! αλλά επιμένοντας στην ελπίδα διαλέγω κωμωδία ,γιατί είναι δυσκολότερο και πιο όμορφο να κάνεις κάποιον να χαμογελάσει παρά να τρομάξει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον "κύκλο των χαμένων ποιητών" και στην "επιλογή της Σόφι", τις οποίες και συνιστώ ανεπιφύλακτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. HARRY POTTER!!!!!!!! Παίδες, χρειαζόμαστε λίγη μαγεία στη ζωή μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α! μα αυτό είναι πολύ εύκολο: Θα πρωταγωνιστούσα στην τετραλογία: "Το χρυσοπράσινο κλοουνόψαρο του ταριχευμένου Παμφαγόσαυρου" και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος της τετραλογίας που έχει τίτλο: "Στην ήττα της λευκόσαρκης Φρεντιμπέλια", όπου και θα έπαιζα τη λευκόσαρκη Φρεντιμπέλια, που όμως στο τέλος αποδεικνύεται πως γίνεται ημι-λευκόσαρκη, αλλά αυτό θα αποκαλυφθεί στην αρχή του τρίτου μέρους της τετραλογίας με τίτλο: "Η Φρεντιμπέλια και ο αράπικος έρωτας του Χορτοφαγόσαυρου". Υπέροχη σειρά ταινιών, τη συστήνω ανεπιφύλακτα! Μέχρι τότε, γεια χαρά φίλοι μου :) Π.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή