Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΦωτοGraphia

Η ομάδα νέων του Dubium, στα πλαίσια του σχεδίου Feed, για την ελευθερία στην έκφραση και την επανακατάληψη των δημοσίων χώρων, διοργανώνει την Τετάρτη 24 Ιουλίου, ώρα 19:00, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, έναν ζωντανό διάλογο εικόνων. Tην έκθεση φωτογραφίας «PhotoGraphia», για τη σημασία της ελευθερίας στην έκφραση. 

Οι μορφές λογοκρισίας, τα εμπόδια στη σκέψη και την έκφραση, οι συντηρητικές λογικές που επιβάλλουν τη σιωπή και η απελευθέρωση μέσα από τη δημιουργία και την έκφραση, είναι το θέμα της έκθεσης. Ένας διάλογος μέσα από τις εικόνες. 

Οι 35 φωτογραφίες που επιλέχθηκαν, θα παρουσιαστούν σε μια ζωντανή έκθεση. 
Ένας άνθρωπος κρατά την εικόνα ενός φωτογράφου. Κοινός παρανομαστής των δυο, η προσπάθεια υπέρβασης των εμποδίων στην έκφρασή τους. 
Ενώ για κάθε μια, οι αρθρογράφοι του DUBIUM έχουν δημιουργήσει μέσα από τις σκέψεις και τις λέξεις που τους ενέπνευσαν, τα κέιμενά τους. 

Αφού ολοκληρωθεί η ζωντανή έκθεση του Dubium, «PhotoGraphia» από τις 27.7, μπαίνει στον χώρο του «Rover Bar».

Πάρε μέρος στον διάλογο. 

Σκέψη. Ελευθερία. Δημιουργία. Διαδραστικότητα. 

Feed your Mind 
Join The Project

Το σχέδιο FEED χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω του Προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση. Η παρούσα πρόσκληση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.

Επικοινωνία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου