Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Τι θα φορεθεί φέτος;;;;

....της Θεοδώρας Δαγκαλάκου

Φασισμός: Η νέα τάση της μόδας που θα φορεθεί πολύ φέτος… Το παιχνίδι με τους χαιρετισμούς, τις κατηγορίες, τα υβριστικά σχόλια άλλα και τις επιθέσεις κατά των ξένων, δεν ήταν ποτέ τόσο στη μόδα, όσο φέτος!!! Εμπρός λοιπόν, το απόλυτο trend του καλοκαιριού σε θέλει φασίστα!!!

Συγγνώμη κιόλας... Από πότε δηλαδή κυκλοφορούν τριγύρω μου τόσοι πολλοί άνθρωποι με τέτοιες ιδεολογίες; Τί έγινε ρε παιδιά ξαφνικά; Το κάνατε μόδα κι αυτό; Όλοι εσείς που τώρα υποστηρίζετε την Χρυσή Αυγή, παρουσιάστηκε ξαφνικά η αγάπη σας για την πατρίδα, ή πριν την είσοδο της στη Βουλή; Δημοκρατία έχουμε δεν λέω, μπορεί ο καθένας να υποστηρίζει ό,τι θέλει, άλλα όχι μ’ αυτόν τον τρόπο. 

Προς τι αυτός ο ντόρος κάθε μέρα με τους χαιρετισμούς, τις επιθέσεις και τ' άλλα ξεφτιλίκια; Έτσι δείχνετε εσείς τα πιστεύω σας; Και στην τελική, γιατί να μας τα δείξετε κιόλας; Άρχισαν όλοι ξαφνικά να δηλώνουν δεξιοί, να χαιρετάνε σαν φασίστες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει μόνο και μόνο για να έρθουν στο προσκήνιο και μετά να λένε χίλιες δύο δικαιολογίες για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! 

“Φίλε μου,” η ημιμάθεια είναι κακό πράγμα και καλό θα ήταν να το προσέξεις. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα φερθείς αναλόγως, φρόντισε τουλάχιστον να ‘χεις γνώση των πράξεων σου, ειδικά όταν πρόκειται να εμφανιστείς στο γυαλί γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις από μηδενικό, νούμερο! Λυπάμαι, αυτό και μόνο… Και άντε εσείς ενήλικες είστε επομένως και υπεύθυνοι των πράξεων σας, αλλά τα παιδιά τι φταίνε; Ο καθένας είναι ελεύθερος να αναπτύξει την δική του ιδεολογία όταν έρθει η ώρα του. Αφήστε ήσυχα τα παιδιά να απολαύσουν όσο μπορούν την αθωότητα που τους έμεινε και μην τα επηρεάζετε! 

Όποιος δεν έχει ζήσει τον ρατσισμό, πώς τον υπερασπίζεται; Όποιος δεν έχει νιώσει διαφορετικός, πώς μάχεται κατά αυτού; Όποιος δεν έχει νιώσει τί πάει να πει διωγμός, πώς απαιτεί απέλαση; Την επόμενη φορά λοιπόν που η κουβέντα θα φτάσει σ’ αυτό το θέμα, σκέψου πριν απαντήσεις. Γιατί κι εσύ ξένος είσαι στα μάτια τους και ξένος θα παραμείνεις όσα πιστεύω τους κι αν ενστερνιστείς, όσες χαιρετούρες κι αν κάνεις δεν θα γίνεις ποτέ ένας απ’ αυτούς γιατί απλά το αίμα σου δεν μπορεί να σε κατατάξει στην Άρια φυλή τους!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και σε κείνους τους γονείς που μας έμαθαν πρώτα απ’ όλα να ‘μαστε άνθρωποι με σεβασμό και αγάπη προς όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως συνόρων, χρώματος, θρησκείας, οικονομικής κατάστασης και καθετί διαφορετικό!!! 

Ευχαριστώ που μας άφησαν ελεύθερους να πλάσουμε εμείς τα δικά μας πιστεύω μακριά από ρουσφέτια, πελατειακές σχέσεις, κυβερνήσεις και κάθε είδους φανατισμό και γιατί μας έμαθαν πως κάθε είδους άκρο είναι για τους στερημένους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου