Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Εσείς, την τρέλα μου, σε άλλο θεό πιστεύετε?



   Υπάρχει οργανωμένο σχεδιο.Το πιστεύω ειλικρινα…Δεν εξηγείται διαφορετικά..Μιλώ φυσικά για το σχέδιο όλων των ιερωμένων-απόλυτα αγίων ανθρώπων που θέλουν να δοκιμάσουν την πίστη μας..Εξηγείται αλλιώς το φαινόμενο να είναι χριστουγεννιάτικα έξω από την ΓΑΔΑ 100 άτομα(δεν θα τους χαρακτηρίσω) που φώναζαν για τον άδικα κατηγορούμενο Εφραίμ..Το ρίχνεις το γαμωσταυριδι σου η όχι??? Xριστουγεννιάτικα κιόλας!!!!

Το πρόσφατο φαινόμενο με τον ‘’μάρτυρα’’Εφραίμ και η συνολική κινητοποίηση του όλου συστήματος του μηχανισμού της ορθόδοξης πίστης δεν είναι πρωτοφανής καθώς μπορεί να μην πολύ φαίνεται αλλά όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη εξουσία είναι η Εκκλησία Α.Ε και πόσο απλά μπορεί με έντεχνα μέσα να πάρει και να πετύχει αυτό που θέλει.Το γεγονός ότι για την σύλληψη του Εφραίμ κινητοποιήθηκε και έβγαλε ανακοίνωση το υπουργείο εξωτερικών της Ρωσίας μας κάνει να πιστέψουμε ότι πρόκειται μάλλον για ένα δίκτυο νονών της νύχτας παρά για ιερωμένους που προσεύχονται στον θεό και προσπαθούν να σώσουν την ψυχή τους.

Μιλώ για νονούς της νύχτας όχι τυχαία,ένας ολόκληρος μηχανισμός τους συνοδεύει.Αν σκεφτούμε το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και πόσο βαθιά φτάνει καταλαβαίνουμε σε τι κύκλωμα αναφερόμαστε(όλοι εκτός από το ΣΚΑΙ)πως θα εξηγούσατε την συνεχή επαφή ανωτάτων στελεχών της παλαιότερης κυβέρνησης με τον μοναχό???Μόνος του πήρε την πρωτοβουλία μια μέρα και είπε τα οικόπεδα γύρω από την λίμνη δεν μ αρεσουν Θοδωρή τέκνο μου μπορούμε να κάνουμε κάτι??

Και για να μην με πείτε και προσκολλημένο και ούτε να μου βάλετε κομματικές ταμπέλες θα σας θυμίσω το άλλο το σκάνδαλο…Με τον Ιάκωβο Γιοσάκη,θυμάστε ένα παραδικαστικό κύκλωμα??Εκείνο τον χοντρομπαλά τον Κεχαγιόγλου τον δικηγόρο???Να μην αναφερθώ περαιτέρω γιατί θα θυμηθώ και την απόδοση χάρης από πρώην αρχιεπίσκοπο σε ΈΜΠΟΡΟ ναρκωτικών (νομίζω ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί με πάνω από 5 κιλά καθαρή ηρωίνη).

Μέσα σε άκρες αυτό που ήθελα να τονίσω γενικά είναι ότι πρέπει να υπάρξει πλέον ο διαχωρισμός Κράτους- Εκκλησίας.Δεν γίνεται ακόμα εν έτη 2012 να έχουμε ευθείες παρεμβάσεις στην λειτουργία των θεσμών του κράτους.

Υ.Γ:Τονίζω ότι η θρησκεία είναι κάτι δογματικό και η πιστεύεις η όχι. Στόχος μου δεν είναι να προσβάλω την πίστη κανενός παρά μόνο να μεταφέρω τις απόψεις μου πάνω σε συγκεκριμένα θέματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου