Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Dubium

....από Dubium


   Αυτό το κείμενο απευθύνεται σε όσους δεν έχουν καταλάβει τί είναι το dubium. Το dubium είναι ένα πείραμα, που καλεί τον κάθε νέο ξεχωριστά να εκφράσει προβληματισμούς και σκέψεις, να αποκτήσει φωνή και λόγο. Είναι ένας ιστότοπος που αρνείται την σιωπή της νεολαίας, που προσφέρεται για μια ζύμωση απόψεων χωρίς να αποκλείει κανέναν.

  Καλείται λοιπόν ο καθένας από σας ξεχωριστά να συνδράμει σε αυτήν την ζύμωση, να μην διστάσει να αμφιβάλλει, να εκφράσει τον προβληματισμό του, είτε αυτός είναι πολιτικός είτε κοινωνικός, ή καλλιτεχνικός, μουσικός, αθλητικός, κλασσικός, επίκαιρος, συναισθηματικός ή κάθε άλλου είδους.

  Φυσικά θα υπάρξουν φωνές αντιδραστικές και συντηρητικές, που λόγο ανασφάλειας ενδέχεται να χλευάσουν αυτό το εγχείρημα. Ο στόχος είναι να τους εντάξουμε και αυτούς σε αυτήν την προσπάθεια εξάλειψης φόβων, δισταγμών και σιωπής.

  Το blog δεν δημιουργήθηκε για να εξάγει κανενός είδους προπαγάνδα, ούτε με κίνητρο το οικονομικό όφελος. Τα κίνητρά μας είναι καθαρά κοινωνικά και στοχεύουν στην πάταξη του καθεστώτος της πνευματικής αιχμαλωσίας, και στην δημιουργία διαλόγου δίχως όρια και λογοκρισία.

  Παρακαλούμε λοιπόν όσους από εσάς ενδιαφέρεστε, να προσκαλέσετε τους φίλους σας ώστε να διευρύνουμε και να μαζικοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το σκεπτόμενο ρεύμα και να μας στείλετε τις απόψεις σας στο DubiumN@gmail.com.
  Είστε έτοιμοι να εκτεθείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου