Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ποιοι πολεμούν την εκκλησία..

....του Νίκου Γράκχου 


   Το άρθρο αυτό απευθύνεται σε όσους θέλουν επιτέλους να φωτιστούν με την πραγματική αλήθεια και να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο. Όσοι θέλετε να ζήσετε στην πλάνη και στο ψέμα σταματήστε να διαβάζετε εδώ και τώρα.


Ζούμε στη νέα τάξη πραγμάτων. Σε αυτήν που προσπαθεί να επιβάλλει ο Εωσφόρος, ο οποίος μετουσιώνεται σε ανθρώπους υψηλά ιστάμενους και συνυφαίνει την καταστροφή μας. Μας ψεκάζει με χημικά που περιέχουν αριστερισμό, μας κάνει πιο ανεκτικούς για να καταφέρει να μολύνει το ιερό μας ορθόδοξο αίμα και καλλιεργεί ένα Αντιχριστιανικό αίσθημα, κατηγορώντας αθώους αρχιερείς, που ως μυστικοί πράκτορες δρούσαν για να φέρουν την αλήθεια στον κόσμο.

Ένας τέτοιος ήταν ο ηγούμενος Εφραίμ, που με περίσσιο σθένος προσπάθησε να καταπολεμήσει την πλάνη του «κοσμικού» κράτους. Ήθελε να περιορίσει τη φθορά και τη σαπίλα που είχε υποστεί η λίμνη Βιστωνίδα από τον αντίχριστο, επαναφέροντάς την στην κυριότητα της αγίας Μονής Βατοπεδίου.  Αλλά τα πλοκάμια των άθεων, αντίχριστων δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει την άγια αποστολή του και τον οδήγησαν στη φυλακή. Και δεν έμειναν ως εκεί. Τον οδήγησαν σε μια φυλακή δυο ορόφων ,100 τετραγωνικών μέτρων, για να τον βασανίζουν με έναν συνεχή πειρασμό. Σατανικό.

Αλλά θα μου πείτε τα έχουμε ξαναπεράσει αυτά, δεν είναι καινούρια. Ο 13ος απόστολος ( στον πίνακα του DaVinci « Μυστικός Δείπνος» είναι η φιγούρα που ακουμπά στον ώμο του Χριστού) Γιοσάκης δεν είχε κατηγορηθεί για κλοπή εικόνων, συμμετοχή σε όργια ιερωμένων- άκουσον, άκουσον- και λοιπές φτηνές, ανυπόστατες εικασίες;  Αλλά που να γνωρίζουν ότι ο διάολος προσπαθεί να κυριεύσει τα σώματα των Ιερών εισβάλλοντας από την πίσω πόρτα( ξέρετε τι εννοώ) και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσεις είναι μέσω της αλληλέγγυας επαφής( sex χωρίς αίσθημα) με έναν άλλον ιερέα; ΑΛΛΆ ΕΊΣΤΕ ΌΛΟΙ ΑΔΑΕΊΣ.

Ο ιστός του Αντιχρίστου έχει υφανθεί τόσο καλά που κανείς πλέον δεν ακούει τις αλήθειες της Εκκλησίας και του Άνθιμου. Ο Άνθιμος μας είχε προειδοποιήσει για το παιδί του Σατανά, Γιάννη Μπουτάρη, και για την μόλυνση του Χριστιανικού πνεύματος από τα μουσουλμανικά βδελυρά μικρόβια.

Ο θεός θα τους τιμωρήσει όμως όλους αυτούς. Δεν θα ανεχθεί την τόσο απροκάλυπτη διαφθορά που προκαλεί ο Σατανάς, που μας έχει απογράψει ήδη για να μας κλείσει θέση στην κόλαση , με τη νέα φοροκάρτα που προωθείται από το κράτος. (Φήμες λένε ότι μας ψεκάζουν μικροτσιπς για να διαβάζουν και τη σκέψη μας). Η αποκάλυψη πλησιάζει και θα γίνει στις 21/12/2012. Το είπανε και οι Ορθόδοξοι Μάγιας που συνομίλησαν απευθείας με τον Χριστό, αλλά ο Αντίχριστος εν μία νυχτί τους συνέτριψε, επειδή ήξεραν όλη την αλήθεια.

Λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν τι συμβαίνει. Και οι περισσότεροι από αυτούς παρευρέθησαν τις προάλλες στο προαύλιο του Κορυδαλλού για να συμπαρασταθούν στον ηγούμενο Εφραίμ με χριστιανικές κραυγές και χειροκροτήματα. Έλειπε όμως ένας από τον Κορυδαλό. Ο επί γης αντιπρόσωπος του Θεού Βδαδίμηρος Πούτιν. Στον Πούτιν Πουτινιές αντίχριστε όμως δεν περνάνε. Πήγες να παρεμποδίσεις τον ερχομό του στην Ελλάδα, νοθεύοντας τις εκλογές της Ρωσίας, αλλά δεν τα κατάφερες. Ο Πούτιν ήταν νοερά εκεί. Την παρουσία του όλοι την αισθανθήκαμε.

Αυτή ήταν όλη η αλήθεια. Πιστέψτε στην εκκλησία και θα είστε προστατευμένοι από τον ψεκασμό των αεροπλάνων, τα ψεύδη του Σρόιτερ και του Κανάκη, και την οργή του Θεού. Αλλιώς ο Θεός θα σας προκαλέσει καρκίνο και θα σας κάψει στην κόλαση.

Υ.Γ : Τα μοναδικά άνδρα αλήθειας στα αντίχριστα Μέσα Ενημέρωσης είναι οι εκπομπές « Η ώρα του λαού» του Κωνσταντινίδη Νίκου στην Εγνατία TV και φυσικά η εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου. Ξυπνήστε Έλληνες Χριστιανοί.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου