Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Οι αρθρογράφοι του Dubium

Αστέρης Θεμιστοκλής: Ο Θέμης είναι φοιτητής βιοχημείας και βιοτεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι 22 χρονών και κατάγεται από τη Νάουσα.

Αστροπεκάκης Κωνσταντίνος: O Κωνσταντίνος είναι γεννημένος και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι 32 χρονών.

Βάντζος Χρήστος: Ο Χρήστος είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου και μεταπτυχιακός φοιτητής ("Κράτος και δημόσια πολιτική'')στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο. Είναι 24 ετών και κατάγεται από την Άρτα.

Βασιλειάδης Ηλίας: Δικηγόρος που προσπαθώ να ασκήσω το επάγγελμά μου στην Αθήνα της κρίσης, όπου ζω. Από μικρός με το μικρόβιο της πολιτικής μέσα μου, προσπαθώ να βρω και να προτείνω τρόπους για να δούμε την πολιτική διαφορετικά. Να κάνουμε το βήμα παρακάτω.

Βλαζάκης Αλέξανδρος: Ο Αλέξανδρος είναι φοιτητής Ψυχολογίας στη Στρατιωτική σχολή Αξιωματικών Σωμάτων του ΑΠΘ. Είναι 22 ετών και κατάγεται από την Αθήνα.

Βράντσης Νίκος: Δύσκολο πράγμα να μιλάς για σένα. Δύσκολο γιατί μου έχουνε δώσει μόνο πέντε σειρές. Ας περιαυτολογήσουμε λοιπόν. Φοιτητής Πολιτικών Επιστημών, ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω το πτυχίο μου και να γίνω και εγώ ένας άνεργος νέος. Τα χρόνια της κρίσης τα περνώ αρθρογραφώντας, εκφράζοντας τους προβληματισμούς μου μέσα από την προσπάθεια του dubium, ενώ κατά καιρούς προσπαθώ να το παίξω δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.Αυτά. Για τα υπόλοιπα διαβάστε τα άρθρα μου. Θα με καταλάβετε.

Βράντση Μένια:

Βράντση Παναγιώτα: Είμαι νέα δικηγόρος και φοιτήτρια του β' έτους μεταπτυχιακών σπουδών στο τμήμα αστικού και εργατικού δικαίου του ΑΠΘ. Μου αρέσει η λογοτεχνία, η ποίηση και η μόδα. Θαυμάζω τους ανθρώπους που διατηρούν το χιούμορ και την αισιοδοξία τους κάθε στιγμή, παλεύουν για τα ιδανικά τους και δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τα όνειρα τους.

Β. Γιάννης:Ο Γιάννης είναι 25 ετών και κατάγεται από τη Νάουσα.

Γιαννικουρής Γιάννης:O Γιάννης είναι φοιτητής στην Αθήνα και λατρεύει τη μουσική

Γκουντής Γρηγόρης: O Γρηγόρης είναι τριτοετής φοιτητής του Μαθηματικού τμήματος ΑΠΘ. Είναι 22 ετών και κατάγεται από τη Νάουσα.

Γούτας Νίκος: Ο Νίκος είναι φοιτητής Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Ζει, εργάζεται και κατάγεται φυσικά από την όμορφη Θεσσαλονίκη.

Γράκχος Νίκος: Ο Νίκος είναι φοιτητής στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι 20 χρονών και εργάζεται σε ραδιόφωνο.

Δαγκαλάκου Θεοδώρα: Τί φράση "άγριο νιάτο" την ξέρετε; Ε, λοιπόν η Θοδώρα είναι ακριβώς αυτό. Τσαμπουκάς, γεμάτη ιδέες και κυρίως πάθος για τη ζωή. Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, κάπου ανάμεσα σε δουλειά και σχολή, προλαβαίνει και μας προβληματίζει με τα άρθρα της στο Dubium.

Δαλαμάρα Έλενα:

Πέννυ Δαλαμπούρα:

Δερβεντλής Χρήστος: "Πάντα πίστευα ότι η πρόοδος έρχεται από φρέσκα, καινοτόμα νεαρά άτομα. Για αυτό είμαι εδώ. Για να καινοτομήσω. Ξανά." Μπορείς να διαβάσεις τις σκέψεις μου και στο προσωπικό μου blog και φυσικά στο dubium. Το βιογραφικό μου θα το βρεις εδώ.

Δημητριάδης Παναγιώτης: Ο Παναγιώτης είναι 21 χρονών και είναι φοιτητής στο τμήμα πολιτικών επιστημών ΑΠΘ. Αυτόν τον καιρό ζει και εργάζεται στην Κωνσταντινούπολη.

Διδασκάλου Πέτρος: Ο Πέτρος είναι φοιτητής νομικής στην Κομοτηνή. Είναι 21 ετών και αρθρογραφεί με το ίδιο πάθος που παίζει Χαντ μπολ.

Δίντση Έφη: Η Έφη είναι 21 ετών και σπουδάζει στο παιδαγωγικό της Φλώρινας. Πραγματεύεται ζητήματα ανθρωπίνων σχέσεων και δίνει μια διαφορετική, υπέροχη διάσταση στο dubium με τα άρθρα της.

Δονικιάν Μαρίνα: Η Μαρίνα είναι φοιτήτρια πολιτικών επιστημών στο ΑΠΘ. Τα καυστικά της άρθρα μπορείς εκτός από το dubium να τα βρεις και στο δικό της blog.

Δουραλής Κωνσταντίνος: Ο Κωνσταντίνος είναι φοιτητής πολιτικών επιστημών ΑΠΘ. Είναι 21 χρονών και κατάγεται από την όμορφη Θεσσαλονίκη.

Eπιτροπάκη Κατερίνα: Η Κατερίνα είναι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών. Κάνει το δεύτερο πτυχίο της. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Ερεβιέραξ ΑυτοκρατορικόςΤζιτζικοπεταλωτή: Η τιμωρία ενός μαζοχιστή είναι φαύλος κύκλος: Αν τον βασανίσεις θα το διασκεδάσει. Αν δεν τον βασανίσεις θα βασανιστεί από την ανεκπλήρωτη επιθυμία του να τον βασανίσεις και θα το διασκεδάσει και πάλι.      Έπεα Πυρόεντα

Ετερώνυμος:

Ζάχου Άννα:
Her skin is white cloth,
and she's all sewn apart
and she has many colored pins
sticking out of her heart.But she knows she has a curse on her,
a curse she cannot win.
For if someone gets
too close to her,
the pins stick farther in.

Ζουμπουλάκη Πηνελόπη: Η Πηνελόπη κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Τα εξαιρετικά της ποιήματα μπορείς στεγάζονται με τιμή στο dubium.

Ηλδικίδης Πασχάλης:

Θεία Σούλα:

Θεοχάρης Δημήτρης: Ο Δημήτρης είναι φοιτητής Νομικής στο ΑΠΘ. Είναι 22 χρονών και κατάγεται από την Ηγουμενίτσα.

Iωακειμίδου Κωνσταντίνα: Η Κωνσταντίνα είναι 22 ετών και σπουδάζει στo Πολυτεχνείο της Κρήτης. Είχε πάθος με τη μουσική και μας το δείχνει.

Καϊάφας Ρίζος: O Ρίζος είναι Υπ. Διδάκτορας Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας. Κατάγεται από την Λάρισσα, ενώ ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

Καλοκύρης Θωμάς: Είμαι 21 χρονών και κατάγομαι από τη Βέροια. Σπουδάζει νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Καλούδης Νίκος: O Nίκος είναι 21 χρονών. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου στο ΑΠΘ.

Καλπάκης Στέργιος: Ο Στέργιος είναι 22 ετών και κατάγεται από τη Βέροια. Είναι πτυχιούχος του παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης της Φλώρινας.

Καμπούρης Νίκος: Ο Νίκος κατάγεται από τη Νάουσα. Είναι απόφοιτος του τμήματος δημοτικής εκπάιδευσης του Βόλου.

Κανταρτζή Νατάσα: Η Νατάσα είναι φοιτήτρια Ιατρικής στα Ιωάννινα. Λατρεύει τη μουσική και το φλάουτο. Κατάγεται από τη Νάουσα.

Καραβασίλης Λάζαρος: Ο Λάζαρος είναι φοιτητής Πολιτικών Επιστημών στο ΑΠΘ. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. 

Καρακασίδης Στράτος:
Καραμπατζός Kωστής: Ο Κωστής κατάγεται από τη Νάουσα.Είναι 22 χρονών και σπουδάζει στην Κομοτηνή.

Καρανάτσιου Γιώτα: Η Γιώτα σπουδάζει και ζει στην Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτήτρια του Πα.μα.κ και είναι αυτό που λέμε free spirit και είναι μέσα σε κάθε δράση που στόχο έχει να αλλάξει τον κόσμο.

Καρασαββίδης ΓιώργοςΜάριος: Ο Γιώργος είναι ένας από τους νέους που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Μας στέλνει τα νέα του από Γερμανία. Είναι φοιτητής Πολιτικών Επιστημών και μεγάλος μπαλαδόρος.

Κελεμουρίδου Αλίκη: Η Αλίκη κατάγεται από τη Νάουσα. Σπουδάζει στη Λαμία. Δραστήρια, μέσα σε όλα, η ψυχή του εθελοντισμού, μοιράζεται τις σκέψεις της με τους φίλους του dubium.

Κιουπκιολής Αλέξανδρος: Ο Αλέξανδρος κατάγεται από την Αθήνα. Με σπουδές στο Αριστοτέλειο και στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό στην Οξφόρδη και το Essex, μπορούμε να τον αποκαλούμε τέρας γνώσης.

Κολόζη Κάλλι: Η Κάλλι ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα. Μότο "Don't mess with Karma. You 'll lose. It's gonna win."

Κολοκυθάς Κωνσταντίνος: O Κωνσταντίνος μοιράζεται προβληματισμούς και σκέψεις μέσα από τα όμορφα ποιήματά του με τους αναγνώστες του blog.

Κόρφα Πατρίτσια: Η Πατρίτσια ζει και σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η πένα της μας προτείνει έναν πιο φιλελεύθερο τρόπο σκέψης σε ευαίσθητα ζητήματα.

Κούλογλου Γιάννης: Ο Γιάννης είναι φοιτητής και ζει στην Θεσσαλονίκη. Λατρεύει το low bap.

Λαβαντσιώτης Γιώργος: Ο Γιώργος κατάγεται από τη Νάουσα. Είναι φοιτητής στον Βόλο. Έχει πάθος με τη φωτογραφία και μιλάει μέσα από τις εικόνες που τραβά.

Λαδοπούλου Αναστασία: Η Αναστασία είναι φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών στο ΑΠΘ. Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και αγαπά το ραδιόφωνο.

Λαζαρίδου Κατερίνα: Η Κατερίνα σπουδάζει και ζει στην Θεσσαλονίκη. Το πάθος της αφορά σε ζητήματα Ευρωπαϊκά.

Λαφάρας Δημήτρης : Ο Δημήτρης σπουδάζει οικονομικά στο ΠΑΜΑΚ. Κατάγεται από τη Νάουσα
και είναι 22 χρονών.

Λειβαδίτης Νώντας
: Ο Νώντας σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία στα Ιωάννινα. Είναι 22 χρονών και αγαπά το NBA, τον Παναθηναϊκό και άλλα που δε λέγονται.

Μάρα Κατερίνα: Η Κατερίνα είναι 18 χρονών και τώρα δίνει τον αγώνα της για να περάσει στο πανεπιστήμιο. Αντιστέκεται στο άγχος των πανελληνίων και μοιράζεται τις σκέψεις της στο dubium.

Μαρκοβίτη Αντωνία: Η Αντωνία είναι φοιτήτρια Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Γράφει, μιλά, αγωνίζεται, αποδεικνύει πως οι νέοι είναι εδώ. 

Μαυρομμάτη Αγγελική: Από μικρή ως αυθεντική Θεσσαλονικιά είχα άποψη για το καθετί. Μεγαλώνοντας και ως φοιτήτρια πλέον Πολιτικών Επιστημών διατήρησα την αστείρευτη ανάγκη να εξερευνήσω τον κόσμο, να μάθω την αιτία πίσω από τις εξελίξεις και να αμφισβητήσω θεωρίες για να ανακαλύψω αρχές. Με απλή ματιά και ανοιχτό μυαλό ενημερώνομαι και ερμηνεύω τον κόσμο, την εποχή και τους ανθρώπους γύρω μου προσπαθώντας να τους παρακινήσω προς μια πιο ενεργητική αντιμετώπιση απέναντι στη ζωή. Παρακολούθησε, αφουγκράσου, ζήσε και ανταποκρίσου.

Μηνασίδης Χαράλαμπος: Kάνω το δεύτερο πτυχίο μου στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και το δεύτερο μεταπτυχιακό στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας. Για την ώρα αναζητώ ελεύθερο χρόνο.... για να γράψω περισσότερα. 

Μήττας Μιχάλης: Ο Μιχάλης είναι πτυχιούχος νομικής και δικηγόρος. Κατάγεται από την Κέρκυρα .

Μικροπούλου Ιωάννα: Η Ιωάννα είναι 22 χρονών και σπουδάζει Ιατρική στο ΑΠΘ. Κατά καιρούς μοιράζεται τις όμορφες σκέψεις της με τους αναγνώστες του dubium.

Μολύβας Σταύρος: Ο Σταύρος είναι φοιτητής στο παιδαγωγικό της Θεσσαλονίκης. Οι σκέψεις του μεταφράζονται σε υπέροχα ποιήματα.

Μουρατίδης Στέλιος: Ο Στέλιος είναι μαι από τις πολλές ψυχές του dubium. Αλλάζει την μορφή του, διαλέγει τις μουσικές που ακούν η αναγνώστες στην playlist του dubium και μοιράζεται τις μουσικές του γνώσεις μαζί μας.

Μπάιτση Ανδρονίκη: Η Νίκη είναι φοιτήτρια στο ΑΠΘ. Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και τα λέει χύμα και τσουβαλάτα.

Μυλωνέλης Ιωάννης: Γεννήθηκα και ζώ στη «Μητέρα Θεσσαλονίκη», όπως αποκαλεί την πόλη ο ποιητής Ν.Γ. Πεντζίκης. Είμαι τελειόφοιτος της σχολής Θεολογίας του Α.Π.Θ. και φοιτητής του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, με σχέδια για μεταπτυχιακό και δεύτερη σχολή. Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία, ιστορία, φιλοσοφία, φωτογραφία.

Μώκιος Γιώργος: Ο Γιώργος κατάγεται από τη Νάουσα, ενώ ζει και σπουδάζει στα Ιωάννινα.

Μωυσίδου Φιλιώ:

Ντιέγκο: Ο Ντιέγκο είναι φοιτητής στο τμήμα δημοσιογραφίας του ΑΠΘ. Αιχμηρός και με χιούμορ.

Ξενέλλη Σοφία: Η Σοφία είναι από τις κοπέλες που ενώ δεν τις ξέρεις, αισθάνεσαι πως τις ξέρεις χρόνια,λόγω ταύτισης με την πένα της.

Παλπάνης Φοίβος: Ο Φοίβος κατάγεται από τη Νάουσα και σπουδάζει στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης. Γράφει και μοιράζεται τους προβληματισμούς του στο dubium.

Παπαδόπουλος Ραφαήλ: O Ραφαήλ είναι φοιτητής στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Η πένα του αναλύει διεξοδικά πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, θρησκευτικά ζητήματα και αποδεικνύει μια βαθύτητα σκέψης αξιοθαύμαστη.

Παπαδοπούλου Ζωή: Η Ζωή ζει στην Θεσσαλονίκη και σπουδάζει νομική στο ΑΠΘ. Τα ποιήματά της δίνουν ζωή στο dubium. 

Παπαδοπούλου Μιράντα: Η Μιράντα είναι ιδιοκτήτρια της γνωστής επιχείρησης που μας παρέχει τα επώνυμα μπισκότα. Φυσικά το τελευταίο είναι ψέμα, καθώς τα κείμενά της είναι πιο γλυκά από εκείνα τα ανάλατα μπισκοτάκια.  

Παπάς-Κρεμμύδας Χρήστος: Είναι ένα πρόσωπο ανάμεσα σας. Γεννηθείς την χρονιά που πέθανε ο Βίλλυ Μπράντ. Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί του ήταν ακόμη ζώ(ο)ν και ακμαίος ο μαλάκας. Μια που είδε όλοι να γράφουν, είπε κι αυτός να δοκιμάσει. Τελευταία μάλιστα μπορεί να τον ακούσετε να προσπαθεί να κάνει και καμιά ραδιοφωνική εκπομπή. Βιβλιοπότης και ταξιδιώτης του χρόνου επί μονίμου βάσεως, και του χώρου μόνο όταν έχει λεφτά. Έχει τη φοιτητική φωλιά του στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη περίοδο του αρέσει πολύ ένα κορίτσι. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΩΠΙΑ.

Παράταιρος:

Πασχαλίδης Χρήστος: Ονομάζομαι Xρήστος, είμαι 21 ετών και είμαι φοιτητής πολιτικών επιστημών στο τέταρτο έτος στη Θεσσαλονίκη!

Πασχούλας Γρηγόρης: Ο Γρηγόρης κατάγεται από τη Νάουσα. Ζει και σπουδάζει στην Λάρισα, λογιστική!

Πατρώνα Μαρία: Η Μαρία μόλις εισήχθει στο βιολογικό τμήμα τυ ΑΠΘ. Είναι 18 χρονών και μοιραζεται τις σκέψεις της μέσα από το dubium.

Πλιάτσικας Δημήτρης: Ο Δημήτρης είναι φοιτητής στo τμήμα Ιστορία και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ποποβίδου Αναστασία –Μίλα: Η Αναστασία είναι απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ. Με μια φράση μπορεί να περιγράψει τον εαυτό της.
"Τα λόγια μου θα' χουν ουσία, η σιωπή μου μια σημασία." ΚΚ.

Πριγκηπάκος: Ο πριγκηπάκος είναι ο ήρωας μιας δικής του αφήγησης,και μας περιγράφει με παραμυθένιο τρόπο την πραγματικότητα που βιώνει και βιώνουμε. 

Ροζίτα Ντιεματάν:

Ρυμενίδη Δήμητρα: Η Δήμητρα κατάγεται από τον Βόλο. Η πένα της εύστοχη χτυπάει κοινωνικά φαινόμενα που αποτελούν ταμπού στην μικρή μας κοινωνία.

Σαμαρά Μαριάννα: Η Μαριάννα κατάγεται από τη Νάουσα, ενώ ζει και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα σπουδάζει Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Σαπατόρης Χρήστος: Ο Χρήστος, μόνιμα ταλαιπωρημένος λόγω της αέναης κίνησης στην οποία βρίσκεται, όταν ευκαιρεί μοιράζεται τις σκέψεις του και τις προτάσεις του με το blog.

Σιμονιάν Μαριλένα:

Σίνος Στέφανος: Ο Στέφανος κατάγεται από τη Νάουσα και σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη.

Σταυρίδης Χάρης : Ο Χάρης κατάγεται από την Κομοτηνή, ενώ ζει και σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη, στην Πολυτεχνική σχολή.

Στυλιανού Θράσος:  Ο Θράσος κατάγεται από την  Κύπρο, ενώ σπουδάζει στο τμήμα Γεωλογίας του Αριστοτελείου.

Συγκούνα Κωνσταντίνα: Η Κωνσταντίνα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει στην Θεολογική σχολή του ΑΠΘ.

Ταξίδου Έλενα: Η Έλενα, γεμίζει το dubium με την ευαισθησία των άρθρων της.

Τερζόγλου Φρόσω: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες. Αφού περιπλανήθηκα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ ως περισσότερο επίδοξη φιλόσοφος παρά φιλόλογος. Περήφανη γατομάνα, μαγείρισσα, κατά καιρούς χορεύτρια και μονίμως dreamer με μότο: "Τα καλύτερα όνειρα γίνονται με ανοιχτά τα μάτια". Η αγάπη, η αμφιβολία και η κριτική μου ματιά με οδήγησαν εδώ. Τα υπόλοιπα θα τα νιώσετε διαβάζοντας τα άρθρα μου.

Τούφα Δόξα:Όταν φυσάει ανοίγω τα χέρια και νιώθω να λυτρώνομαι. Στόχος μου, να μένω αληθινή. Αγαπάτε με και παρατάτε με λοιπόν..
Δηλώνω λάτρης του μυστηρίου και κυνηγός μεγάλων στιγμών . . .

Τομπουλίδης Μάρκος: Ο Μάρκος είναι από τη Νάουσα. Σπουδάζει στην Μυτιλήνη και μοιράζεται με τους αναγνώστες του dubium της σκέψεις του.

Τροχίδης Ηλίας: Ο Ηλία κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτητής Πολιτικών Επιστημών. Εύστοχη και αιχμηρή πένα που θίγει ζητήματα και προτείνει.

Τσακίρη Νικολέττα: Η Νικολέττα είναι φοιτήτρια φιλοσοφίας στο φιλολογικό τμήμα Θεσσαλονίκης. Κατάγεται και σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη.

Τσαρτσιανίδου Μαρία: Η Μαρία είναι φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Κατάγεται από την Κοζάνη.

Τσιαμήτα Βασιλική: Η Βασιλική σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη. Άλλοτε με τα ποιήματα της και άλλοτε με τα εύστοχα άρθρα της θίγει τα ζητήματα που την προβληματίζουν.

Τσιαούσης Δημήτρης

Τσιβαλιού Ευαγγελία: Η Ευαγγελία κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Τα ποιήματά της μας διεγείρουν το μυαλό και τη σκέψη.

Τσιλώνη Λίτσα: Η Λίτσα κατάγεται από την Άρτα. Σπουδάζει στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης της Φλώρινας.

Τσουκαλάς Δημήτρης: Είμαι φοιτητής στο ΠαΜακ, στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Συμβάλω με μεράκι και αγάπη σε αυτό το ομαδικό έργο του Dubium, γιατί πιστεύω πως κάθε νέος πρέπει να πει δυνατά αυτό που σκέφτεται.

Τσούλου Ναταλία: Η Ναταλία είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών. Αρθρογραφεί συστηματικά με την ευαίσθητη πένα της. Κατάγεται από τον Βόλο.

Gio Kour: Ο gio μοιράζεται με τους αναγνώστες του dubium τα ποιήματά του.

Oppressed: Γεννήθηκα όταν έδυε ο ήλιος μια αυγουστιάτικη Δευτέρα στην μακρινή Γερμανία. Μεγάλωσα και συνεχίζω να μεγαλώνω με Λαικά,Ροκ,Έντεχνα και γενικά ό,τι ακούγεται όμορφα στα αυτιά μου.Βέβαια στο τσακίρ κέφι θα ακούσω ότι μπορείς και θες να φανταστείς. Δεν σπούδασα τίποτα γιατί για χροοοόνια στα μαθηματικά ως ρομαντική ψυχή επέμενα ότι 1+1=1. Τρώω κάθε μέρα κάτι γλυκό γιατί θέλω να πιστεύω πως παθαίνω υπογλυκεμία χωρίς βέβαια να ισχύει κάτι τέτοιο, πίνω φραπέ γλυκό με γάλα(σπάνια), τραγουδάω φάλτσα κάθε φορά που κάνω μπάνιο,προσφέροντας πρώτα ένα ουισκάκι στο κοινό μου έξω από την πόρτα. Πάρα πολύ συχνά κάνω λάθος επιλογές και όχι μόνο τις λούζομαι αλλά τις λούζω κιόλας με ultrex για να δω αν μένει τίποτα! Λέω τα πιο αστεία ανέκδοτα και απορώ που γελάω μόνο εγώ και όχι οι υπόλοιποι. Γράφω εξυπνάδες σε ένα τετράδιο που το έχω πάντα σε κοινή θέα και στέλνω τεράστια μηνύματα σε όσους ανθρώπους έχουνε μεγάλων διαστάσεων θέση στη καρδιά μου! Αδιαφορώ για την άποψη όσων δε με γνωρίζουν προσωπικά γιατί σημασία δεν έχει να αρέσουμε σε όλους αλλά σε όσους αρέσουμε, να αρέσουμε πολύ! Αυτά είχα να γράψω μιας και μου είναι πιο εύκολο να με παρουσιάσω εν ολίγοις!


Αυτά είναι τα πετράδια που συνθέτουν το μωσαϊκό του dubium.blogspot.com.
Mια παρέα νέων παιδιών, που δε διστάζουν να μιλήσουν, να εκφραστούν, να εκτεθούν.
Μια παρέα που σπάει στεγανά, που ανατρέπει τη νεανική αυτολογοκρισία, που τολμά.
Μια παρέα που κάνει το πείραμα dubium επιτυχημένο.
Ελάτε αυτή την παρέα να την διευρύνουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου