Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μόνο με Τανκ

.....του Ερεβιέρακος Αυτοκρατορικού Τζιτζικοπεταλωτή 

"Δε μπαίνω στο Πολυτεχνείο ούτε με Τανκ ε;"
- Ισόθεε, τρισυπόστατε, νόμιμε κυρίαρχε της χώρας και του σύμπαντος κόσμου, εγώ ο ταπεινός σας σκλάβος και τουαλετοτρίφτης αναφέρω: Ο ραδιοφωνικός μας δέκτης λαμβάνει συνεχώς ένα επαναλαμβανόμενο και πιθανώς κρυπτογραφημένο μήνυμα, που με βάση τους διαστρονομικούς υπολογισμούς των υπεράριων και φυλετικά ανώτερων Στειρατιωτικών Αναλυτών μας προέρχεται από τους σιχαμερούς μπανανοχίπιδες του Πολυτεχνείου. Το μήνυμα αναφέρει: "Εδώ Πολυτεχνείο".

- Καταστρέψτε, λιώστε, εξαφανίστε, συντρίψτε, πυρπολήστε, ποδοπατήστε, ξεζουμίστε, απειλήστε, εξαχνώστε, σουβλίστε, συλλάβετε και ανακρίνετέ τους αμέσως.

- Με αυτή ακριβώς τη σειρά αφέντη και διδάσκαλε;

- Αυτοσχεδίασε ανίκανε. Χάσου από μπροστά μου τώρα, πάρε πρωτοβουλίες και εξήγησέ μου αμέσως τί στης μάνας τους είναι αυτό το Χνίο που πουλάνε;


Εδώ Πωλείται CH4NiO7:  Η φράση που προκάλεσε τη δικαιολογημένη αγανάκτηση του απόλυτου Μπέλληνα πηδηκτάτωρα Παπαδόπουλου. Πιθανολογείται ότι οι φοιτητές του τμήματος Χημικών Μηχανικών σχεδίαζαν να εφοδιάσουν την αλυσίδα καταστημάτων Ζάρα με λιγδερά κομμάτια του πράσινου λίθου Ζαρατίτη, χημικής φόρμουλας CH4NiO7, με στόχο να δηλητηριάσουν τον ισόθεο άρχοντα που ήταν αλλεργικός στο νικέλιο και εθισμένος στο κρος ντρέσσινγκ  (σ.σ. το κρος ντρέσσινγκ δεν είναι σως με κομμάτια από το Τίμιο Ξύλο).

Αυτή η διαφημιστική καμπάνια των φοιτητών του Πολυτεχνείου οδήγησε τον πηδηκτάτωρα να εγκαθιδρύσει την τάνκση με την εξαπόλυση των εκλεπτυσμένων, φιλοσοφημένων και εκ γενετής ευγενικών μελών της Αστυανομίας εναντίον του χάους και της καταστροφής.

Τάνκση: Το αντίθετο του χάους, της καταστροφής και της ατανκσίας. Η ευγενής ισορροπία. Συμβολίζεται συνήθως με ένα άρμα μάχης παρκαρισμένο πάνω σε μια καγκελόπορτα και πτώματα φοιτητών. Αποτέλεσε τη δια πυρός και σιδήρου λύση που έδωσε στην εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου ο Μπέλλην πηδηκτάτωρας. Θεωρήθηκε άμεση εφαρμογή της προφητικής απάντησης που εξέλαβε προ αιώνων από την Πειθεία μετά από την ερώτησή του: "Βρες μου ένα τρόπο να μπω φέτος στο Πολυτεχνείο με πέντε χιλιάδες μόρια".

Πηδηκτάτωρας: Ο τίτλος του Μπέλληνα που κατέλαβε την εξουσία με τη βοήθεια του Στειρατού. Η λέξη λέγεται ότι προέρχεται από την ιστορική του φράση, όπως αυτή ειπώθηκε τη στιγμή που έβγαινε με τις κλωτσιές και ο τελευταίος Μπέλλην Πωλειτ'ηΚως από την αίθουσα του Βολευτηρίου: "Έλα να αδειάζουμε σιγά-σιγά. Πιο χαρούμενο βήμα. Πηδηχτά τώρα!". Σύμφωνα με γνώμες τρίτων, η λέξη αντικατοπτρίζει τον στειρατιωτικό νόμο που υπενθύμιζε στους Μπέλληνες σκλάβους τις χρονικές περιόδους κατά τις οποίες τους επιτρεπόταν το χοροπήδημα.

Τελικά το λαθρεμπόριο Ζαρατίτη καταλύθηκε την ιστορική ημέρα της 17ης Νοεμβρίου 1973, όταν ο πηδηκτάτωρας Παπαδόπουλος κατάφερε να μπει επιτέλους στο Πολυτεχνείο, πατώντας επί πτωμάτων, και να εκπληρώσει υπό τη μουσική υπόκρουση σπασμένων οστών το όνειρο της ζωής του.

Αυτό το γεγονός κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα των σημαντικότερων στιγμών της ζωής του, αμέσως κάτω από τη λήψη της εξουσίας από τους Μπέλληνες βολευτές (την 21η Απριλίου 1967) και αμέσως πάνω από τη λήψη των δυο τελευταίων συλλαβών του επωνύμου του στην αιτιατική ( την 30η Δεκεμβρίου 1975) από το πενταμελές εφετείο Αθηνών.

Σήμερα, 37 χρόνια μετά από αυτή την ιστορική νίκη της Ελληστρικής Αστυανομίας απέναντι στο λαθρεμπόριο και της υπεροχής του φασεισμού απέναντι στην ατανκσία, αποκαλύπτουμε την κρυπτογραφημένη και μερικώς ανορθόγραφη προφητεία που αναφέρθηκε περίπου exp(log(χξς)) φορές κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και πέρασε απαρατήρητη από τα μάτια των θεματοφυλάκων του Έθνους και της Πίστεως.

Απέναντι στο ιερό σύνθημα "Μπελλάς Μπελλήνων Χρυσαρνιών" του φασεισμού, τα αντίχριστα κουμμούνια είχαν αντιτάξει το κίβδηλο έκτρωμα "Ψωμί Παιδεία Ελευθερία". Κι αν δυσκολεύεστε ακόμη να διακρίνετε την ανορθόγραφη εσχατολογική προφητεία για την έλευση του αντιχρίστου, θα σας την αποκαλύψω αμέσως: " ΨΩΜΙ πΑιΔεΙα ΕΛευθεριΑ".

Φασεισμός: Κίνημα που αντλεί την ισχύ του από τις σεισμικές δονήσεις που προκαλεί ο συντονισμένος βηματισμός εκατομμυρίων σκλαβωμένων προβάτων που οδεύουν προς νυχτερινή αφόδευση ή επιστρέφουν από αυτή, υπό το επιβλητικό, επαναλαμβανόμενο μοτίβο της υποηχητικής νότας Φα, γνωστής και ως Καφέ Νότας, στα μεγάφωνα του στειρατοπέδου συγκέντρωσης. (σ.σ. η Φα του φασεισμού είναι απλή συνωνυμία με την ακουστική νότα φα).

Leopard 1A2. Και μπείτε στο Πολυτεχνείο με την πρώτη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου