Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

365 μέρες


.....από Dubium

Μια κλεψύδρα που κάθε κρόκος σου επιφυλάσσει και μια έκπληξη. Ένα παραμύθι 365 σελίδων στις οποίες πρωταγωνιστείς. Αυτός είναι ένας χρόνος. Ένας τέτοιος ήταν και ο χρόνος που πέρασε, ένας τέτοιος και ο χρόνος που θα έρθει.

2011.Ποιά είναι η γεύση που σου αφήνει αυτή η χρονιά; Κάποιοι επαναστάτησαν, κάποιοι αφυπνίστηκαν, άλλοι έμαθαν, διδάχτηκαν.. Κάποιοι έχασαν ανθρώπους που αγαπούσαν, άλλοι  απέκτησαν έναν άνθρωπο ακόμα να αγαπούν. Κάποιοι αντίκρυσαν θαύματα και άλλοι έναν ωμό κυνισμό. Κάποιοι εξοργίστηκαν, πόνεσαν, έκλαψαν, απελπίστηκαν. Άλλοι γέλασαν, αγάπησαν, ευτύχισαν. Εσύ που ήσουν όταν έγιναν όλα αυτά; Ήσουν πρωταγωνιστής της χρονιάς που πέρασε ή θεατής; Τί στίγμα άφησες στο χρόνο που μας αποχαιρετά για να σε θυμάται; Τί δημιούργησες; Σκέψη, αντίσταση, συναίσθημα, στάχτη, τίποτα;

Εγώ δεν θα σου ευχηθώ χρόνια πολλά, μα χρόνια δημιουργικά. Δεν θα σου πω καλή χρονιά γιατί εσύ είσαι αυτός που θα καθορίσεις την πορεία της. Θα σου πω απλά να αρχίσεις να πρωταγωνιστείς στη ζωή σου. Με τη σκέψη και τη δράση σου να αγωνιστείς. Είναι η καλύτερη ψυχανάλυση και σίγουρα ένα απαραίτητο συστατικό για μια χρονιά καλή.

Το Dubium σας εύχεται λοιπόν χρόνια δημιουργικά και καλές δράσεις στην ταινία που λέγεται ζωή. Cut.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου