Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Your highness

......της Κάλλις Κολόζη


   Ομολογώ ότι ήμουν πλήρως απρόθυμη να δω την ταινία, αλλά η παρουσία της Natalie Portman, λίγο του James Franco βαριά βαριά κι της Zooey Deschanel έβαλαν το χεράκι τους για της δώσω μια ευκαιρία.
Πρόκειται για το σακάτεμα ενός κλασσικού στόρυ σε ένα βασίλειο με Ιππότες όπου ο μεγάλος αδερφός πρόκειται να γίνει γενναίος βασιλιάς, αλλά ως αγνή καρδιά υποστηρίζει με αγάπη τον μικρότερο του αδερφό, οποίος τον ζηλεύει του θανατά. Ο μικρότερος αδερφός (Danny McBride) είναι μια σκέτη καρικατούρα για το βασίλειο, δείχνει μεγαλύτερος από τον James Franco, αλλά καταφέρνει μέσω του σχετικά poker face που διαθέτει να γίνεται όσο γελοίος χρειάζεται για να γελάσεις με τις ατάκες του. Τα σεξουαλικά υπονοούμενα και αστεία δίνουν και παίρνουν δημιουργώντας ένα κλίμα αρχαίου ρωμαϊκού οργίου, με έναν μάντη με ερωτικές διαστροφές, κορίτσια να τρέχουν γυμνά (απαραίτητο συστατικό για μια τέτοια ταινία) κι ένα Μινώταυρο με πλήρη στήση. Αλλά όλα αυτά μετά το μέσω της ταινίας όπου και ξεκινάει η μεγάλη αναζήτηση ενός πανίσχυρου μάγου. Η ταινία μπορεί να σε κάνει να γελάσεις (ε, όχι και με την ψυχή σου) κυρίως με τα 3-4 στρατηγικά βαλμένα ευτράπελα που είναι ικανά να σε κρατήσουν ως το τέλος της, ειδικότερα εάν η παρέα τραβάει ή έχετε διάθεση για κάτι εντελώς γελοίο.

4/10 για μια ταινία της παρέας, με την δυνατότητα να πατάς διαρκώς το pause για να παραλάβεις την πίτσα ή να ελέγξεις τα ποπ-κορν, εφόσον δεν υπάρχει κάποια ροή ή δομή που δεν σε αφήνει να την αφήσεις. Μην ξεχαστείτε μόνο και ασχοληθείτε μόνο με την πίτσα γιατί προς το τέλος είναι τα πιο καλά.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=FplWxtPzWY8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου