Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Paint Your City



  Το καρναβάλι της Νάουσας υπήρξε διαχρονικά η κορωνίδα τουρισμού της πόλης μας υπηρετώντας πιστά κάθε χρόνο τις αξίες τουΠαραδοσιακού και του Αυθεντικού. Ο αυθορμητισμός, η ζωντάνια και η αρτιότητα των παρεχώμενων υπηρεσιών αποτελεί κίνητρο για χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο που θέλουν να απολαύσουν την μοναδικότητα του.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της φετινής αποκριάς υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας και της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΠΑΠ η ομάδα μας (LOBA TEAM) προτίθεται να διοργανώσει στις 25 και 26 Φεβρουαρίου, για πρώτη φορά στην πόλη της Νάουσας, εκδήλωση σύγχρονης τέχνης-ζωγραφικής-graffiti.

Οι σημαντικότεροι καλλιτέχνες του είδους απʼ όλη την Ελλάδα θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα σύγχρονης κουλτούρας, φιλοτεχνώντας τις δημιουργίες τους σε πραγματικό χρόνο, στον εξωτερικό και προαύλιο χώρο του 7ου δημοτικού σχολειού επί της οδού Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης , όπου οι χιλιάδες των επισκεπτών θα έχουν την δυνατότητα να τους παρακολουθούν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Η θεματική ενότητα με την οποία θα καταπιαστούν δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τα αποκριάτικα ήθη και έθιμα της περιοχής (Γενίτσαροι και Μπούλες) αλλά και πρόσωπα από τον σύγχρονο και παλαιό κινηματογράφο.


Το χρηματικά ποσά των χορηγών θα διατεθούν για τα έξοδα υλικών των καλλιτεχνών, όπως και για την μεταφορά και διαμονή τους. Το 20% των χορηγιών θα διατεθεί, παρουσία του Δημάρχου της Νάουσας, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ευελπιστώντας στην ανταπόκρισή σας,
Με εκτίμηση,
Τούφας Κων/νος (6932441147), Αντιφάκος Κων/νος (6946871018) Μεγαλογιάννης Γεώργιος (6987000413) e-mail : loba_team@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου