Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Το δικό μας Sex and the City.. Φ. Π. Α. 100%!

.....της Έφης Δίντση


  Όχι, όχι μη φοβάστε! Δεν πρόκειται για κανένα νέο μέτρο της κυβέρνησης με σκοπό την αύξηση του Φ. Π. Α. και παράλληλα της αγανάκτησής μας. Υπάρχει και ένα Φ. Π. Α. που δεν έχει να κάνει με χρηματικούς φόρους. Που είναι πιθανό να σου προκύψει 24 ώρες το 24ωρο και δεν πληρώνεις τίποτα! Αναφέρομαι στο πολύ απλό και ξεκάθαρο Φ. Π. Α. = Φιλικά Πηδιόμαστε Ακόμα. Χαλαρώσατε τώρα για να πάμε παρακάτω;


Λοιπόν, για να μπω κατευθείαν στο θέμα, ο Φ. Π. Α. στο οποίο αναφέρομαι εγώ, είναι η απόλυτη ερωτική σχέση με έναν φίλο σου χωρίς δεσμεύσεις και φυσικά χωρίς κόμπλεξ. Έτσι ξεκινάει τουλάχιστον. Ελεύθεροι είμαστε κολλητέ/ή και οι δύο, έλα να μοιράσουμε τον «πόνο» μας στα.τέσσερα;;; Και γιατί όχι; Τι καλύτερο από το να κάνεις sex με έναν άνθρωπο που ξέρεις καλά, μπορείτε και επικοινωνείτε, περνάτε πολλές στιγμές μαζί, σε έχει δει να γελάς, να κλαις, γίνατε ρεζίλι μαζί, με λίγα λόγια δηλαδή με έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθεις τελείως άνετα; Όσο άνετα είσαι μαζί του/της στη ζωή, άλλο τόσο είσαι και στο κρεβάτι. Why not? Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που λένε ότι τα καλύτερα γκολ σε φιλικά μπαίνουν.

Υπάρχουν βέβαια πολλές περιπτώσεις που όσο χαλαρά ξεκινάει μια ανάλογη ιστορία, τόσο σοβαρά τελειώνει. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο ισχύει σίγουρα για τη μία από τις δύο πλευρές. Ένας από τους δύο, σταδιακά, όσο περνάει ο καιρός και μοιράζεται, όχι μόνο το κρεβάτι, αλλά πλέον και τη ζωή του με τον άλλον, τόσο περισσότερο δένεται και χωρίς να το καταλάβει.ΜΠΑΜ! Οργασμός;; Όχι, όχι. Μάλλον έρωτας θα έλεγα. Ένας έρωτας που φαντάζει τέλειος μιας και στο μυαλό του/της τι καλύτερο από το να ερωτευτείς και να έχεις μια σχέση με τον καλύτερό/η σου φίλο/η; Τον/την εμπιστεύεσαι απόλυτα, ξέρεις το γούστο του/της (επομένως είσαι σε θέση να εντοπίσεις μια «απειλή» από χιλιόμετρα μακριά) αλλά ξέρεις παράλληλα τι μπορείς να κάνεις για να τον/την ευχαριστείς και να τον/την βλέπεις να χαμογελάει. Επόμενη κίνηση λοιπόν; Μήπως να δείτε χαλαρά στο σπίτι και σαν καινούριο ερωτευμένο ζευγαράκι την ταινία «Friends withbenefits»;

Βέβαια, στη συγκεκριμένη ταινία οι δύο φίλοι καταλήγουν τρελά ερωτευμένοι και μαζί, κάτι που όμως δεν το εγγυώμαι απόλυτα και για σένα. Δεν το αποκλείω σε καμιά περίπτωση, μιας και είμαι υπέρμαχος των happy ends, αλλά ας έχουμε στο μυαλό μας και τη χειρότερη περίπτωση, που δεν είναι άλλη από το να χάσεις τον/την καλύτερο/η φίλο/η σου. Είτε γιατί άρχισες να κάνεις ζήλιες και άντε να εξηγήσεις μετά το λόγο που συμπεριφέρεσαι έτσι, είτε γιατί του/της εξομολογήθηκες τα πάντα και απομακρύνθηκε, είτε γιατί εσύ δεν άντεχες να υποκρίνεσαι και έφυγες από μόνος/η σου, τέλος πάντων κάποιος λόγος μπορεί να υπάρξει που ίσως να σας οδηγήσει στη χειρότερη κατάληξη.

Ας μην απογοητευόμαστε όμως. Η ζωή μπορεί να είναι άδικη κάποιες φορές αλλά δεν παύει να είναι και όμορφη. Μπορεί να υπάρχει ο Φ. Π. Α. που διαλύει το πορτοφόλι μας, υπάρχει όμως και ο Φ. Π. Α. που διαλύει κάθε ενδοιασμό μας στο κρεβάτι και μας αποθεώνει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου