Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η 6η Μαΐου πλησιάζει

....του Πέτρου Διδασκάλου

Καλησπέρα σας,
Όπως ξέρουμε όλοι μας οι εκλογές πλησιάζουν. Ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε εγρήγορση, την πιο κρίσιμη μεταπολεμική εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία της. Για πρώτη φορά τα πράγματα φαίνονται τόσο αμφίρροπα.
Οι δυο μεγάλες δυνάμεις (Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.) έχουν χάσει πλέον την παλιά τους αίγλη και δύναμη κ εκτός αυτού πολλοί βουλευτές τους έχουν ανεξαρτητοποιηθεί. Άλλοι έχουν σχηματίσει δικά τους κόμματα όπως ο Κουβέλης και η Μπακογιάννη, ενώ τα λεγόμενα ‘’μικρά’’ κόμματα πλέον έχουν ανεβάσει πάρα πολύ τα ποσοστά τους (εκτός από το ΛΑΟΣ βέβαια που παρουσιάζεται ζημιωμένο ως τώρα), όπως ο ΣΥΡΙΖΑ(ο οποίος παρεμπιπτόντως δίνεται ως πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις στην Α’ και Β’ Αθηνών, Πειραιώς κ Λοιπής Αττικής), το Κ.Κ.Ε., οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Π.Καμμενου,η Κοινωνική Συμφωνία της Λ.Κατσέλη,  η Χρυσή Αυγή,  η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. κτλ.

Το τι θα ψηφίσει ο καθένας μας είναι προσωπική υπόθεση και εννοείται πως δεν θα προσπαθήσω να σας το πω εγώ. Το μόνο που θα σας πω είναι πως όλοι μας πρέπει να συμμετάσχουμε σε αυτές τις εκλογές. Όλοι πρέπει να ψηφίσουμε ώστε να χαράξουμε μόνοι την πορεία μας.  Και ακόμη πως, καλά θα κάνουμε όλοι μας να σκεφτούμε καλά προτού ρίξουμε την ψήφο μας. Να σκεφτούμε καλά αν μετά απο όσα μας έχουν κάνει εμείς θα τους επανεκλέξουμε. Αν το κάνουμε και αποδεδειχθούν και πάλι ανάξιοι, ψεύτες και προδότες τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας, υπεύθυνοι των πράξεων μας.
Υπομονή όμως. Η 6η Μαΐου πλησιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου