Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Να σε ρωτήσω...


Πολλοί δεν είχαν ποτέ την απίστευτη εμπειρία, να παρακολουθήσουν μια ταινία, με την αγαπημένη τους παρέα, σε ένα θερινό σινεμά. Κάτω από το φεγγάρι, μέσα σε υπέροχες φυσικές μυρωδιές, με ποπ κορν και δροσερά αναψυκτικά. Να σε ρωτήσω λοιπόν…

….ποιά είναι για σένα η ιδανική ταινία για θερινό σινεμά; Ποια είναι αυτή που θα έβλεπες με μεγαλύτερο πάθος υπό το φως του φεγγαριού;

Μια κλασσική, μια ασπρόμαυρη, ένα ρομάντζο, μια περιπέτεια, ένα θρίλερ, μια παλιά ελληνική;Για πες..

6 σχόλια:

  1. συμφωνώ και επαυξάνω..δεν συγκρίνεται με τίποτα το θερινό σινεμά..καταρχάς και την πιο μεγάλη βλακεία να δεις και μόνο η αίσθηση των αστεριών απο πάνω είναι μοναδική...(για να μη σχολιάσω τη μυρωδια του ποπ κορν)..νομίζω μια αισθηματική ταινία είναι ό,τι πρέπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θυμάμαι μία βραδιά Αυγούστου προς τα τέλη του μήνα, όπου αρχίζουν καταιγίδες... Θερινό σινεμαδάκι στην Χαλκιδική δίπλα στην θάλασσα, βολευόμαστε, αρχίζει η ταινία και μαζί και οι βροντές και πριν προλάβουμε όλοι να τρέξουμε στις θέσεις που ήταν κάτω από το υφασμάτινο υποστεγάκι, είχαμε γίνει μούσκεμα και κρυώναμε... Ταινία; "The day after tomorrow". Ήταν ανεπανάληπτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Casablanca χαλαρά. Την παγκοσμιοποίηση μου μέσα. Θέλω να αισθανθώ Αμερικάνος και μάλιστα από αυτούς της δεκαετίας του 50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα την ταινία που είδα προχθες στο θερινό σινεμά με καλή παρέα! Και το όνομα αυτής: Μεσοτοιχίες/ Medianeras. Αισθηματική κομεντί με υπέροχα πλάνα, έξυπνους διαλόγους και με μηνύματα που αναβλύζουν αχόρταγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αθεράπευτα λάτρης των παλιών ελληνικών κωμωδιών, θα μου άρεσε πολύ το "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" συνοδεία τσιπς και γκαζόζας και μέσα στη μυρωδιά του γιασεμιού......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και οι ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του '60 είναι οι πιο ..ταιριαστές για καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου ,αφού έχω την αίσθηση οτι μας μεταφέρουν σε μια εποχή πιο αθώα ,νομίζω οτι μία ασπρόμαυρη αμερικάνικη θα ήταν ό,τι πρέπει για βραδιά θερινού σινεμά (όχι απαραίτητα με τη συνοδεία ποπ κορν ,αλλά με κλασσική ,ελληνική σπανακόπιτα της γιαγιάς-μαμάς -θείας ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή