Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Bibliothèque!



Την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 18:00, στην Ικτίνου με Ζεύξιδος, μπροστά στο σχολείο, η ομάδα νέων του Dubium στα πλαίσια του σχεδίου fEED, για την ελευθερία στη νεανική έκφραση και την επανακατάληψη των δημοσίων χώρων, δημιουργεί μια ανοιχτή, ανταλλακτική βιβλιοθήκη, ενώ παράλληλα οργανώνει μια εικαστική έκθεση-παιχνίδι ζωγραφικής.

Βάψτο!

Tα ποιήματα του Dubium γίνονται η έμπνευση νέων ζωγράφων. Οι σκέψεις γίνονται κινήσεις . Οι λέξεις γίνονται χρώματα και πίνακες. Σε μια διαφορετική έκθεση, που η τέχνη επικοινωνεί και συνδιαλέγεται. 

Bibliothèque!

Η βιβλιοθήκη που δημιουργούμε με τόση αγάπη για όλους μας, θέλουμε να είναι μια αποθήκη αγαπημένων στιγμών. Μια αποθήκη που μπορείς να πάρεις ότι θέλεις και να αφήσεις ότι θέλεις. Ένας χώρος όπου τοποθετείς τα αγαπημένα σου ( βιβλία, ταινίες, μουσικές ) και παίρνεις τα αγαπημένα ( βιβλία, μουσικές και ταινίες ) κάποιου άλλου. 
Η βιβλιοθήκη μας είναι ένα πείραμα για την αλληλεγγύη της γνώσης. Είναι στο χέρι σου περαστικέ να το κάνεις να πετύχει ή να αποτύχει.

Οι ιδέες είναι για να μοιράζονται, αλλιώς χάνουν τη δύναμή τους.
Η πρόσβαση στη γνώση πρέπει να είναι ελεύθερη σε όλους. Μην τη στερείς σε κανέναν.

Έλα, μοιράσου, δες , σκέψου , και συζήτησε!

Μέρα: Πέμπτη 18.6
Ώρα: 18:00
Μέρος: Ικτίνου με Ζεύξιδος, μπροστά στο σχολείο

FEED your Mind!
Join the PROJECT! 


Το σχέδιο FEED χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω του Προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση. Η παρούσα aνaκοίνωση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.

Eπικοινωνία: 
e-mail: dubiumn@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου