Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Tiny Jackal – Ταξιδεύω

...του Νώντα Λειβαδίτη
Μετά την πρώτη της κυκλοφορία («Το πρώτο τρένο» του Μόνιμου Κάτοικου που είδαμε εδώ) η ανεξάρτητη εταιρία 5th Season Records επιστρέφει με το δεύτερο single και video, αυτή τη φορά από τον Tiny Jackal, με τίτλο «Ταξιδεύω».


Ο Tiny Jackal, γνωστός στο hip-hop κοινό από το group του, τους Fullface, συμπράττει με τον «συνήθη ύποπτο» DJ Rico (ο οποίος έχει αναλάβει το μουσικό τμήμα), φτιάχνοντας ένα τραγούδι αρκετά αισιόδοξο, που φτιάχνει τη διάθεση απ’ το πρώτο άκουσμα, με απλό (αλλά πολύ περιεκτικό) στίχο και μια όμορφη μελωδία. Είναι ένα τραγούδι που «εξυμνεί» τις απλές καθημερινές στιγμές (που ζούμε όλοι), οι οποίες μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο και να τον γεμίσουν με συναισθήματα. Και αυτό το βίντεο κλιπ είναι σκηνοθετημένο από τον Γιάννη Παπαδάκο (RIVA Productions) και μας προσφέρει ένα συνονθύλευμα εικόνων, όπου χωρίς υπερβολές, πετυχαίνουν το σκοπό τους, να συνοδεύσουν δηλαδή με τον καλύτερο τρόπο ένα τέτοιο αισιόδοξο κομμάτι.

Όσοι δουλεύουν για την 5th Season Records αποδεικνύουν (και με τις δύο κυκλοφορίες) ότι όταν υπάρχει όρεξη για δημιουργία, ταλέντο και αισθητική, μπορούν να γραφτούν ουσιώδεις στίχοι και τραγούδια με νόημα, μακριά από μεγάλες εταιρίες και συμφέροντα. 
Το ''Ταξιδεύω'' μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου